AGENDA

Middletown Police Advisory Board Meeting Oct. 18, 2021

7 p.m.

ZOOM Conference Call

https://townofmiddletown.zoom.us/j/85773718836

7:00PM – 7:03 PM (3 Min)	Welcome & Attendance	Bin-Yusif
7:03 PM – 7:05 PM (2 Min)	Approval of Agenda and Minutes of Last Mtg.	Bin-Yusif
7:05 PM – 7:15 PM (10 Min)	Chair's Report 1. By-Laws Review 2. MPAB Workshop Dates	Bin-Yusif
7:15 PM – 7:35 PM (20 Min)	 Sub-Committee Chair Reports Police Report Evaluation Chair Harpe Community Connections Chair Carwell Research Topic: 911 Call Center Chair Mitchell 	Committee Chairs
7:35 PM – 7:55 PM (20 Min)	Police Report – Chief Texter / Representative (Detailed Breakdown) 1. Community Trends 2. Crime / Incident Statistics	Chief / Representative
7:55 PM – 8:15 PM (20 Min)	Old Business 1. PAL Center Update 2. Increasing the Police Department Size a. Recruiting b. Hiring Practices 3. 911 Call Center a. What have we learned thus far	All

8:15 PM – 8:20 PM (5 Min)	New Business	Chief / Representative
	1. ABLE Program Update	
8:20 PM – 8:22 PM (2 Min)	Announcements	All
	1. Next Meeting 11-15-2021	
8:22 PM – 8:30 PM (8 Min)	Public Comments and Questions	All
8:30 PM	Meeting Close-out & Adjournment	All